UAP 20 Galileu Galilei. Fe, raó, ciència.

Els alumnes de 3r i 1r d’ESO de l’institut Vallvera han participat, com ho porten fent els darrers anys,  en aquest espectacular projecte de teatre musical. Aquest curs s’ha basat en l’obra de teatre d’en Bertolt Brecht Galileu Galilei.  En aquesta es reflexiona sobre la fe, la raó i la ciència. Són conceptes independents o entre ells hi ha una relació inevitable?

L’objectiu de la Uap20 és plantejar aquestes mateixes preguntes als joves d’avui, reflexionar si allò que ens diuen és cert i si les normes sota les quals vivim són errònies o no.

Galileu Galilei va ser un jove científic que en el seu moment es va haver d’enfrontar a un munt d’enigmes que l’envoltaven dia a dia: la terra és plana o rodona? Està formada per només quatre elements? La lluna està feta d’èter?

A banda de la reflexió i aprenentatge al voltant d’aquestes preguntes, també hi ha hagut una millora  de la interpretació musical i el major coneixement de cançons de diferents èpoques històriques. 

Felicitar a l“Associació UAP eduquem per la Pau” pel resultat impressionant del projecte. A més que puguem participar en ell. 

Per últim, FELICITAR als alumnes cantaires per demostrar la seva maduresa, responsabilitat i esforç  en aquest projecte. ENHORABONA!!!