Tast de Teatre Musical amb Marta Ribera

Al llarg d’aquest primer trimestre els alumnes de 4tESO de l’optativa d’Arts Escèniques i l’optativa de Música han pogut fer un tast de Teatre Musical, gràcies a la subvenció POEFA-ABA18.

L’alumnat, sota la direcció de l’actriu, cantant i ballarina gironina, Marta Ribera, s’han posat a la pell de les grans estrelles de Broadway. A partir de diversos exercicis de cos i de veu, Ribera els ha guiat per treure l’artista que porten dins. Amb la premissa de ser ells mateixos i mostrar les seves possibilitats, han pogut descobrir una disciplina artística en què la constància, el treball i  l’esforç són el més important.

El taller que va tenir una durada de sis sessions, va culminar amb la realització d’una de les coreografies més emblemàtiques del musical Grease.

L’alumnat s’ho va passar molt bé i van tenir el plaer de poder gaudir de l’entrega i professionalitat d’una de les nostres actrius de musical més importants del panorama nacional. Ha estat un plaer i un privilegi enorme tenir-te a les aules del Vallvera.

Moltes gràcies Marta!!!