L’optativa d’Arts Escèniques fa de jurat al II torneig de Dramatúrgia per a instituts

El dimecres 9 de desembre els alumnes de l’optativa d’Arts Escèniques van  gaudir d’un matí de teatre a La Planeta de Girona.

La Fundació La ciutat invisible va organitzar la segona edició del Torneig de Dramatúrgia per a instituts, una proposta per a estudiants de 4t d’ESO i batxillerat, inspirada en el clàssic “Torneig de Dramatúrgia Catalana” de Temporada Alta.

El torneig consisteix en què l’alumnat escrigui un breu text teatral amb l’ajuda de professionals perquè actors professionals el posin en escena escriure un text, donar-li vida i finalment una posada en escena  per actors professionals. En aquesta ocasió els instituts participants van ser: FEDAC de Sant Narcís, IES Jaume Vicens Vives, IES Salvador Espriu i IES Salvador Sunyer.  Aquest darrer va ser el guanyador d’enguany amb el text “El misteri”.

L’alumnat de l’institut Vallvera va fer d’espectadors i  a través del seu vot va contribuir a escollir el millor text . Va ser un matí per gaudir de bon teatre, però alhora també van aprendre a ser crítics valorant els diferents textos.