Jornades tècniques al departament d’Administratiu

Com cada any, l’Institut Vallvera ha realitzat també aquest curs unes Jornades Tècniques que complementen el procés d’aprenentatge de l’alumnat, convidant institucions i professionals de diferents àmbits vinculats als estudis que ofereix el centre per tal que l’alumnat realitzi un aprenentatge tant en l’àmbit personal com en l’àmbit professional.

En aquest sentit, el Departament d’Administratiu del centre ha organitzat un conjunt d’activitats tant per al cicle mitjà de Gestió administrativa (GAD) com per al superior d’Administració i Finances (AFI). Les jornades van començar el 9 de març amb una xerrada formativa sobre ciberseguretat per a GAD2, a càrrec dels Mossos d’Esquadra, que van compartir amb l’alumnat els riscos existents i les mesures preventives per evitar-los. En el cas de GAD1, van rebre una formació sobre què és el coaching i com s’aplica a les empreses a càrrec de Virgínia Fernández, especialista en aquest àmbit.

L’alumnat de primer d’AFI va realitzar un taller sobre autoconeixement aplicant la tècnica del DISC a càrrec de la psicòloga Esther Martínez i va rebre la visita de dos professionals: Albert Bermejo, director de la sucursal d’MGS Seguros de Girona i Edgar Martín, advocat i gerent d’Aemtia Assessors SL que van impartir una xerrada sobre assegurances i la gestió de la comptabilitat i fiscalitat a les empreses, respectivament. Així mateix, els dos grups d’AFI van poder assistir a una visita virtual al Parlament de Catalunya, per conèixer el funcionament de la institució.

Així mateix l’alumnat de segon curs dels dos cicles, tant de GAD com d’AFI,  va participar al llarg del mes de març en unes dinàmiques impartides per l’alumnat de primer del CFGS d’Integració social. Les Jornades van finalitzar el dia 7 d’abril, amb una xerrada sobre educació financera per a primer de GAD, organitzada per EFEC.