Escola Politècnica Superior de Girona

25/01/2019

Avui amb l’alumnat de Tecnologia Industrial de Batxillerat ens hem apropat a l’EPS de la UdG fent ús de la nova línia d’autobús, L9, que connecta la nostra població amb el campus universitari de Montilivi.

Un cop hem arribat ens esperava la Berta del patronat de la UdG que ens ha fet una xerrada, remarcant la importància de la tecnologia en el nostre dia a dia i ens ha explicat els diferents graus de la Politècnica i les seves sortides professionals. També ens ha explicat altres serveis que es poden trobar al campus i beques i premis que s’ofereixen.

Després d’un petit descans, hem fruït amb la visita a l’exposició de maquetes d’invents al llarg de la història de la física comentada i guiada pel propi autor de les maquetes, el Sr. Ramon Magem. L’exposició ha estat organitzada per la Societat Catalana de Física, conjuntament amb el CRP del Gironès i el departament de Física de l’EPS de la UdG.

Finalment, professorat del grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació, ens han explicat quines són les sortides professionals dels seus estudiants i tot seguit ens han fet tres tallers; com compondre una paret, aïllaments tèrmics i termografia.

Un dia intens.