EL MUSICAL DEL VALLVERA OMPLE DE RITME EL TEATRE DE SALT

Els dies 28, 29, 30 i 31 de maig els alumnes de Teatre Musical van estrenar Els guardians del túnel al teatre de Salt. Un musical en el que una professora de ciències a punt de jubilar-se i el seu robot ZA acompanyen a cinc dels seus estudiants en un viatge apassionant a través d’un  túnel en el que descobriran els cinc sentits (vista, olfacte, gust, oïda i tacte).

Després de tot un curs preparant les coreografies amb la ballarina Bea Simón, els trenta  alumnes dels diferents cursos  van fer gaudir al públic, que es va entregar en tot moment, amb la seva interpretació i sobretot amb els seus balls.

El teatre de Salt es va omplir de les escoles del municipi que van poder gaudir d’una matinal de música, ball i molta energia. Cal destacar la participació dels alumnes de 6è de totes les escoles que van pujar a l’escenari juntament amb els alumnes del  Vallvera per fer una petita coreografia .

Felicitem als actors i actrius que van fer possible, un cop més, que el Vallvera es convertís per uns dies en Broadway!!!!