De l’hort a la taula !!!

El dijous 5 d’abril, els alumnes de l’aula oberta vam anar a fer una calçotada a la Font del Ferro que està situada a Girona amb els calçots que vam cultivar nosaltres mateixos a l’hort que tenim a l’institut. Hi vam anar tots nosaltres, els alumnes de l’Aula Oberta i set professors que ens acompanyaven en aquesta excursió. Vam anar-hi amb bicicleta excepte dos professores: la Gisela i la Laia que eren les encarregades de portar el menjar al cotxe.

Quan vam arribar a la Font del Ferro els professors ens van deixar estar una estona lliure, passejar per la zona o anar amb bicicleta. Després, tots junts vam agafar les branques i buscar llenya per poder fer foc, cuinar els calçots i fer la carn. A més, amb els diners que vam guanyar venent les manualitats fetes per nosaltres aquest nadal, vam poder acompanyar el dinar amb unes begudes i un pica-pica.

Al final quan ja havíem preparat i cuinat tot el que vam comprar ens vam posar a menjar tots junts en una de les taules de la Font. Va ser una excursió que em  va agradar  perquè perquè vam menjar els calçots que nosaltres mateixos vam plantar i collir de l’hort de l’institut i també perquè  vam anar-hi amb  bicicleta.

Havent dinat ens vam estirar sota un arbre perquè feia molta calor. Finalment, després de dinar i descansar una estona vam agafar les bicicletes i vam tornar cap a l’institut amb la panxa plena.

Els alumnes de l’Aula Oberta