El Vallvera consolida els Premis Llúdriga amb una gran gala

El passat divendres 5 de maig l’alumnat de 4t de la ESO van celebrar la tercera edició de la Gala dels premis Llúdriga. Aquests guardons, organitzats per l’assignatura de castellà, estan inspirats en una de les lectures obligatòries del curs: “Las lágrimas de Shiva” de César Mallorquí. Aquest llibre amb un final obert va permetre a l’alumnat poder elaborar un guió per desvetllar quin podia ser el final amorós dels dos protagonistes. A partir del guió van gravar un curtmetratge d’uns cinc minuts en el que els diferents grups ens van demostrar la seva creativitat i les seves grans dots interpretatives.


La Gala, presentada per dos alumnes de quart, va tenir lloc al gimnàs. Es van visionar els disset curtmetratges amb un ambient d’emoció i nervis, típic d’una nit de Hollywood. El jurat estava format per tutors i professorat de l’equip docent que van votar els millors treballs que optaven a les següents categories: millors efectes especials, atrezzo, vestuari i qualitat tècnica, millor guió, millor actor, millor actriu i millor curtmetratge.


Els guanyadors van ser: Millors efectes especials per “Los amfitriones del 69” de 4E; Millor guió per “Kansha” de 4C; Millor actor va ser per Walid Belhaj de 4A; Millor actriu per Hawa Kande de 4B i Millor curtmetratge per “Los Cracks” de 4D. La jornada va ser molt festiva i va consolidar els premis llúdriga com un dels esdeveniments més esperats de l’IES Vallvera. Visca l’Art a les aules i visca els Premis Llúdriga!!!